تولید هویج و کرفس شور
تولید هویج و کرفس شور
مواد لازم برای تولید هویج و کرفس شور :
- 
هویج
- 
کرفس
- 
نمک
- 
آّب
روش تولید هویج و کرفس شور :
مقداری هویج را به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم .سپس کرفس را هم اندازه ی هویج خرد می کنیم . سپس آب را می جوشانیم . هویج وکرفس را در یک ظرف پلاستیکی درب دار می ریزیم و به مقدار 7% وزن محتویات درون ظرف به آن نمک می افزاییم .سپس آب جوشیده شده را به آرامی درون ظرف می ریزیم .
بحث :
این محصول با روش هوازی و غیر تخمیری تولید می شود .
نمک هم طعم دهنده است و نقش نگهدارندگی نیز دارد .
اگر آب را به آرامی در ظرف نریزیم , اکسیژن در ظرف بیشتر می شود که نا مطلوب است .
ظرف را باید کاملا از آب لب ریز کنیم .
مواد اوليه مورد استفاده در تهيه مخلوط شور بايد كاملا سالم و عاري از هرگونه فساد ظاهري ( لهيدگي , صدمات ميكانيكي و فساد ناشي از ميكروارگانيسمها ) باشد .
منبع :
starters.blogfa.com
 وبلاگ صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج صرفا جهت کمک به ارتقا سطح علمی و آموزشی دانشپژوهان و علاقمندان به صنعت غذا ایجاد شده و بدین منظور اطلاعاتی در مورد مراحل مختلفتولیدمحصولات غذایی را در اختیار کلیه خوانندگان قرار خواهم داد. برای همکاری و ارتباط بیشتر میتوانید از طریق ایمیل و یا بخش نظرات اقدام فرمایید.
	  وبلاگ صنایع غذایی دانشگاه ازاد سنندج صرفا جهت کمک به ارتقا سطح علمی و آموزشی دانشپژوهان و علاقمندان به صنعت غذا ایجاد شده و بدین منظور اطلاعاتی در مورد مراحل مختلفتولیدمحصولات غذایی را در اختیار کلیه خوانندگان قرار خواهم داد. برای همکاری و ارتباط بیشتر میتوانید از طریق ایمیل و یا بخش نظرات اقدام فرمایید.